Sunday, June 27, 2010

Hadiah untuk Salleh...

Patah tumbuh , hilang berganti...pejam celik Salleh pulak nak berenti....eh! cam pantun lak bunyi dia! haha...ni mood menulis tengah dok mai ! Tu pasalla blog dah byk perenggan bertulih semenjak dua menjak ni hehehe... Hmmm dok fikir nak bagi hadiah apa lah Salleh ni...Last2 buat simple cupcake dgn deco fondant ni...ok tak Leh? hehehe...kaler mungkin kureng menarik skit la...apsal la aku nih? kaler tak outstanding...kena amik kursus kaler kot hihihi...

Oh Yummmy! Cheese Cake Bluberi ku...sekejap je dah tinggai quarter! awat tak lagu tu...sat2 dok bukak fridge...korek skit2...Sarah n Fateh plak tak main korek skit2 ni....trus potong gedabak2 masuk pinggan memasing....mmm sendiri pun asik nak bukak fridge mkn...terpaksa mohon ampun maaf dekat Paksu depa.... ciskek yg asainya nak bagi sikit ...dah tak jadi bagi pasai dah tinggai ciput! huhuhu...Sorry ye Paksu...len kali kite wat lagi kite bagi ye...

1 comment: