Sunday, August 15, 2010

Cuppies Chocolate & Strawberry...

Cuppies ni order drpd Gee, Penang...Cupcakes 25 biji perasa Strawberry dan Coklat

Wednesday, August 4, 2010

Happy Birthday Aleya...!




Selamat Hari Lahir Aleya.....! Kek besdey ni diorder oleh Jue utk anak kesayangannya...sebenarnya nak buat bentuk bear untuk hiasan tapi dah tak sempat dah sebab kek ni pun short notice....maafla ye Jue. Harap puas hati dengan kek ni.

Monday, August 2, 2010

Soccer Theme Cake...(Kek Bola Sepak)

Hmmm...Kek Bola Sepak ni di oder oleh Kak Nik, jiran sebelah untuk sambut birthday Irfan...Dah 5 tahun Irfan ye! Kak Nik nak tema bolasepak sebijik mcm yg sy buat dulu utk anak Kak Siti depan rumah...Kek adalah Choc Moist 1kg. Kalau nak besar sikit, 2kg baru cantik. Bola sebijik pun boleh!

Sunday, August 1, 2010

Hantaran Basket Weave (Corak Bakul) Lagi...



Kek Hantaran bercorak bakul ini ditempah oleh Siti...Siti nak include kotak hiasan sekali...
Ini pulak Blueberry Cake ditempah oleh Staff R-Zac Cosmetic...Selamat Hari Lahir Dato'!