Sunday, November 28, 2010

Kek Hantaran Pengantin...


Kek Hantaran kahwin ini oder drpd Jelita...sahabat lama masa SMAI dulu....trima kasih dari Johor datang dan bertemu semula di Sg Dua hehehe....Hantaran kek ni untuk majlis adiknya, Afis. Moga berbahagia dan dirahmati Allah selalu ....Kek ni 1.5kg (8x8") choc moist dengan hiasan buttercream....rona2 atas kek ni semuanya di'request' oleh Jelita sendiri...saya harap semua berpuashati dan menepati citarasa empunya diri...

Sunday, November 21, 2010

Thursday, November 18, 2010

Pop Kek & Salam Aidil Adha....

Kek Lapis Pandan (Pandan Layer Cake) dibuat untuk makan2 sewaktu sambut Aidil Adha bebaru ni. Memang lazat. Enak dimakan sejuk.
50 biji Pop Kek oder daripada Sarah, Perlis. Sekali lagi untuk tahun ni, terima kasih banyak2 ya orang jauh.

Monday, November 15, 2010

Ini choc moist kek oder drpd Yaya. Yaya nak yg ada bunga matahari dan coklat curls all over the cake. Kak yang buat ni pun rasa nak makan je kek ni....sedap bau coklat2 tu! Moga Yaya puas hati dgn kek ni ye....

Ini pulak choc moist layered oder drpd Kak Zuraila untuk birthday anaknya Hannani... Hannani siap bagi lakaran untuk dilukis atas kek dia....Harap2 Hannani suka lah dgn kek yg terhasil ni hehehe...Ada kedudukan item yg terpaksa dimodify sikit sebab tak cukup space . Apa pun Alhamdulillah berjaya jugak siapkan kek ni...mencabar jugak ni hehehe...

Thursday, November 11, 2010

Happy Birthday Nurul!

Kek choc moist ni oder dr Nurul, R-Zac Cosmetic. Moga Panjang Umur dan murah rezeki ya nurul!

Monday, November 8, 2010

Cuppies Hantaran Pertunangan...




Kek cawan ni oder drpd Kak Zuraila untuk Majlis Pertunangan rakannya. Kek coklat moist dgn hiasan buttercream....