Monday, November 15, 2010

Ini choc moist kek oder drpd Yaya. Yaya nak yg ada bunga matahari dan coklat curls all over the cake. Kak yang buat ni pun rasa nak makan je kek ni....sedap bau coklat2 tu! Moga Yaya puas hati dgn kek ni ye....

Ini pulak choc moist layered oder drpd Kak Zuraila untuk birthday anaknya Hannani... Hannani siap bagi lakaran untuk dilukis atas kek dia....Harap2 Hannani suka lah dgn kek yg terhasil ni hehehe...Ada kedudukan item yg terpaksa dimodify sikit sebab tak cukup space . Apa pun Alhamdulillah berjaya jugak siapkan kek ni...mencabar jugak ni hehehe...

No comments:

Post a Comment