Thursday, October 22, 2009

Price Update...

KEK COKLAT MOIST dengan Topping Choc Ganache (dari RM32). Untuk tambahan bunga hiasan biasa RM35 atau dengan bunga gumpaste harga dari RM40.

KEK SPAN pelbagai perisa (dengan Buttercream) - RM28. Topping Freshcream RM40.
Edible Image sila add RM20 - Sila emel foto kepada saya untuk printing 5 hari sebelum tempahan di syell2002@gmail.com. Imej sedia ada cuma tambah RM10 sahaja.

KEK BUTTER BIASA/MARBLE/PELANGI - RM15. Dengan Buttercream (dari RM30).

KEK OREN/PANDAN/PANDAN KELAPA - RM18. Dengan Buttercream (dari RM33).

KEK MENTEGA KEJU BERLEMON - RM25

PLAIN CHEESE CAKE RM30. BLUEBERRY CHEESE CAKE RM35.

CUPCAKE CHOC.MOIST (min.16 biji) dengan simple deco only - Topping Choc Ganache RM32. - Topping Buttercream RM28.

KEK FONDANTdengan hiasan Royal Icing & bunga Gumpaste bersaiz 8", 9" dan 10"x8", harga adalah dari RM110.

*HARGA KEK ADALAH BERBEZA MENGIKUT TOPPING, HIASAN, PERISA & SAIZ.

No comments:

Post a Comment